acasa


GĂSIREA LUCRURILOR PIERDUTE

14.06.2016

Pentru a găsi lucrurile pe care am uitat unde le-am pus (ceea ce în cazul meu, cum sunt mereu grăbită să fac mai multe lucruri deodată, se întâmplă destul de des), eu folosesc trei metode alternativ sau cumulat: una este disponibilă celor care au gradul 2 reiki, a doua celor care cunosc astrologia orară şi a treia se referă la folosirea cărţilor Lenormand.


Am constat că, în ciuda scepticismului meu iniţial, simbolul reiki Hon Sha Ze Sho Nen face ceea ce am învăţat de la el: odată activate mâinile, puse pe faţă şi cuprinzând fruntea, frecvent face să-mi reamintesc unde am pus obiectul respectiv. Cu condiţia să fiu liniştită şi capabilă să mă concentrez. Când nu reuşesc aşa sau nu am răbdare, fac o astrogramă orară, care este o astrogramă creată pentru locul unde mă aflu şi la momentul în care mă decid să pun întrebarea. Astrologia orară o practic din anul 2009: când încă nu apăruse mai nimic scris în limba română, eu am studiat ce am găsit mai bun în cărţi şi siteuri străine despre această ramură astrologică. Este foarte precisă pentru întrebări concrete şi o văd ca un fel de ”tarot” cu planete şi case. Prin astrologia orară mi-am găsit pisoii rătăciţi, am aflat de ce suferă animăluţele mele când nu puteam ajunge la veterinar sau dacă el era depăşit de situaţie şi am rezolvat multe întrebări primite de la clienţi. Tarotul mai puţin poate fi folosit pentru a găsi obiecte, el nu este atât de detaliat, poate cel mult să-mi spună dacă le găsesc sau nu. Lenormandul este însă extraordinar de explicit după cum am constatat în cei doi ani de când îl folosesc.


Acum puţin timp, am rătăcit o fotografie preţioasă pentru mine şi pentru că eram enervată că nu o găsesc nu reuşeam să mă concentrez pe simbolul reiki. Mai întâi am făcut o astrogramă orară cu întrebarea care a sunat exact aşa: ”Unde am pus fotografia?” Deci nu am întrebat ”dacă o să o găsesc”, ci ”unde” fiind sigură că este în casă. Această distincţie este foarte importantă, căci o astrogramă orară răspunde literal la întrebarea pusă şi de aceea este bine ca întrebările acestei metode divinatorii să fie scrise, deoarece mintea schimbătoare ne poate juca feste.


imagine
Intrebare



În astrograma orară, fotografia pe care o căutam este reprezentată de casa a II-a (casa bunurilor mobile personale), de planetele conţinute în ea şi mai ales de guvernatorul ei. Mercur – guvernatorul Fecioarei, semnul de pe cuspida casei a II-a - este în Gemeni şi în casa a X-a. Gemenii ca semn de Aer indică locuri înalte, bine aerisite, iar ca semn mercurian este un indiciu pentru camerele de studiu, birourile, calculatoarele, bibliotecile, rafturile cu cărţi sau dosare. Casa a X-a semnifică sufrageria sau ...locul unde îţi faci cariera. Pentru mine, sufrageria a ieşit din discuţie, deşi este cea mai luminoasă cameră a casei (dacă era Vărsător/prieteni poate, dar am spus că e vorba de Gemeni). Următoarea cameră luminoasă este camera mea de lucru, plină cu rafturi cu cărţi şi unde este şi masa de calculator. M-am suit voiniceşte pe un  scaun, în mijlocul încăperii şi am scanat tot ce era la înălţime: într-un loc era o cutie plină cu seturi de tarot şi Lenormand, dincolo cărţi de astrologie, în altă parte agendele pe cei 11 ani de când sunt astrolog. Mi-era lehamite să încep să cotrobăi peste tot.


imagine
Biciul+Cheia



Am extras şi două cărţi Lenormand, care au fost 11Biciul şi 33Cheia. ”Hmm, niciunul dintre obiectele de sus nu aducea cu un bici, în mod sigur. Dar Biciul este o carte de acţiune şi anume una rapidă. Mai înseamnă şi exerciţiu fizic, ori tocmai eram cocoţată ca o capră. ”Dar ce să însemne Cheia?” mă gândeam eu. Dacă ar fi ieşit Cartea mă gândeam că este la locul unde sunt cărţile de tarot, sau poate chiar asta vrea să spună? Am căutat, dar nu era acolo fotografia care îmi lipsea. Cutiile de lemn în care stăteau cele mai folosite seturi de cărţi erau mult mai jos decât îmi indicau Gemenii din astrograma orară. Cu gândul că e vorba totuşi de o carte, am început să mă uit de la distanţă ştiind exact ce cărţi am şi să mă întreb care dintre ele ar putea fi semnificată de Cheie. Nu aveam de gând să le iau pe toate la rând. Deci Cheia din Lenormand arată că ceva care este ascuns va fi dezvăluit, dar este şi o carte cu implicaţii spirituale, căci permite accesarea unor lucruri oculte.


Şi atunci am înţeles. În raftul de deasupra calculatorului, aveam cărticelele lui Max Heindel intitulate aşa: ”Mesajul astrelor – o prezentare EZOTERICĂ a Astrologiei Natale şi Medicale” Buum! Deci acolo este ”cheia” descifrării unor mistere. Într-un mic plic alb, intre acele cărticele, era fotografia mea.


AstroVesta®





Acasă :: Universul Tarotului :: Articole :: Despre mine :: Cursuri de Tarot :: Parteneri :: Contact
Prelucrarea datelor cu caracter personal :: Politica de cookie-uri

Vă invit să vizitaţi şi site-ul AstroVesta.com - Servicii autorizate de Astrologie si Tarot

©2010-2020 AstroVesta® Toate drepturile rezervate.
Toate materialele conţinute în acest site aparţin astrologului Vesta. AstroVesta® este marcă înregistrată.
Este interzisă reproducerea integrală sau parţială a textelor conţinute în www.scoaladetarot.ro fără acordul autorului.