acasa


Dispariţia misterioasă a lui Sebastian Ghiţă

”Ghiţă, te-aştept diseară la portiţă
Lângă portiţa de la şcoală
Vino, dar numai nu vini cum vii tu
De obicei, cu mâna goală.”(cântec de  Cleopatra Stratan)


UNDE EŞTI TU, GHIŢĂ?(Tarot)


La sfârşitul anului trecut, la câteva zile după dispariţia controversatului om de afaceri Sebastian Ghiţă, am făcut o etalare de tarot şi deoarece apoi a venit Crăciunul şi Anul Nou, am zis că e prea târziu ca să mai scriu un articol pe acest subiect. Dar zilele trecute am aflat şi momentul exact din care nu se mai ştie nimic despre el. Luni 19 decembrie, Sebastian Ghiţă a fost pierdut de către maşina care îl urmărea şi pe 21 decembrie, la două zile, eu am făcut o etalare cu setul de cărţi ”Tarot of  Dreams” al artistului italian Ciro Marchetti. Am extras atunci 6 cărţi pe care le-am dispus pe două rânduri, gândindu-mă că primul rând va arăta împrejurările dispariţiei lui şi eventual locul în care se afla la momentul respectiv (marţi 21 decembrie), iar rândul al doilea ce face, ce intenţionează să facă sau urmează să se întâmple.


imagine
Etalare tarotAvem pe primul rând astfel: (V)Marele Preot – (III)Împărăteasa – (X)Roata Destinului. Interesant a fost că au apărut numai arcane majore, deşi eu am folosit întregul set de cărţi. Acest lucru arată decizii importante, majore, karmice. Apare ca şi cum el s-ar fi dat drept preot, profesor sau avocat sau chiar a fost ajutat de cineva care ar putea fi asociat cu aceste profesii. Apoi apare implicată şi o femeie şi putem să presupunem că ar fi fost o idee bună să dea impresia unui cuplu care pleacă în vacanţă şi ar fi fost mai bătător la ochi ca bărbat singur. Mai putem vedea şi din altă perspectivă. Marele Preot poate sugera o ţară în care componenta religioasă joacă un rol important în conducerea statului (ţări arabe, Turcia, Malaiezia sau Indonezia) şi Împărăteasa să arate desfătarea şi huzurul în care trăieşte acolo (cu sau fără o parteneră). Împărăteasa mai poate însemna și/sau prezența unei femei frumoase, elegante, bogată, în ecuație. Însă cum veţi vedea în abordarea acestui subiect şi din perspectivă astrologică, existenţa sau participarea unei femei pare să fie mult mai plauzibilă. Roata Destinului, pe lângă faptul că subliniază ceva predestinat sau premeditat, arată o altă identitate, un alt destin.

Al doilea rând al etalării cuprinde următoarele cărţi: 3 de Spade – 2 de Monede – (XVIII) Steaua. 3 de Spade arată că va fi ocupat să arunce ”săgeţi”, să producă cât mai multă suferinţă duşmanilor săi. 3 de Spade este o carte care semnifică suferinţa mentală, ori ce s-a petrecut ulterior cu dezvăluirile lui, tocmai asta arată: un om care suferă, dar simte plăcerea să facă şi pe altul să sufere. 2 de Monede face trimitere la jonglerii băneşti, la mutatul banilor dintr-o parte în alta, pentru a-i fenta pe urmăritori, dar şi cheltuieli exagerate dând impresia unui om care se joacă cu banii. În fine, Steaua îmi arată speranţa, fuga, poate chiar şi zborul (alegerea plecării pe calea aerului). Din nou vă atenţionez că o să vedeţi în analiza astrologică cum coincid pistele în elucidarea acestei dispariţii misterioase.

 

UNDE EŞTI TU, GHIŢĂ?(Astrologie Criminalistică)


Astrograma creată pentru momentul dispariţiei lui Sebastian Ghiţă se tratează ca o hartă de astrologie criminalistică, de eveniment, fiind vorba de o dispariţie cu conotaţii legale. Deci, el a fost pierdut în trafic în seara de luni 19 decembrie 2016, ora 23:15, la intrarea în oraşul Ploieşti. *Nu trebuie să se facă o confuzie cu astrologia orară care se bazează pe o astrogramă construită la momentul la care astrologul pune el însuşi sau primeşte întrebarea de la un terţ.


imagine
AstroCriminalisticaAscendentul şi guvernatorul lui îl reprezintă pe subiectul dispariţiei, respectiv pe Sebastian Ghiţă. Ascendentul este în Fecioară şi guvernatorul lui este Mercur retrograd situat în casa a 4-a. Casa a 4-a înseamnă ţara sau domiciliul, ceea ce ne arată că este o hartă astrologică viabilă (se verifică situaţii deja cunoscute). El se afla încă în ţară, foarte aproape de Ploieşti, localitatea lui de domiciliu. Mercur este în cea mai proastă situaţie din tot ce se află în astrogramă, este retrograd (ascuns, slăbit), în mişcare lentă şi sub razele Soarelui care este guvernatorul casei a 12-a (a duşmanilor din umbră, deci servicii secrete precum SRI). Mercur este conjunct cu steaua fixă Vega care semnifică noroc în politică, faimă pasageră, joc dublu, spirit practic. Mercur în Capricorn descrie un tip cinic, arogant, potent financiar, care îşi controlează emoţiile, o minte logică şi pragmatică. Mai literal de atât nu se putea.

Mercur face două aspecte dificile cu Jupiter din casa a 2-a şi Uranus din casa a 8-a. Jupiter în casa a 2-a vorbeşte de mulţi bani (Jupiter arată bogăţia) ai săi (casa a 2-a a valorilor materiale) şi Uranus în casa a 8-a de bani obţinuţi prin asocieri, prietenii, prin mijloace atipice (casa a 8-a fiind casa a 2-a de la casa a 7-a semnificând banii partenerilor sau duşmanilor sau ... parteneri deveniţi duşmani!). Mercur se separă de Pluton care este guvernatorul casei a 3-a (în Scorpion), ceea ce sugerează o separare recentă de cineva cunoscut sau rudă (frate, văr, vecin). Mercur face un trigon (aspect favorabil de cooperare) aplicant cu Luna din casa a 12-a. Iată şi femeia cu care s-a întânit destul de repede după ce a ieşit din vizorul poliţiştilor care îl urmăreau. Dar tot Luna ne arată şi mersul evenimentelor. Ea urmează să facă un trigon la Pluton, apoi un careu la Saturn şi ultimul aspect este un careu la Soare. Dacă Soarele reprezintă agenţii secreţi sau duşmanii ascunşi, apoi acest careu îmi spune că Ghiţă nu va scăpa de ei în orice paradis terestru s-ar fi dus.

De ce cred că a plecat în străinătate? Pentru că şi aici, ca şi prin tarot, se vede acelaşi lucru. Mercur se afla, la momentul dispariţiei lui Ghiţă, la 15:07 Capricorn, iar Venus, guvernatorul casei a 9-a din Taur, la 14:04 Vărsător. Casa a 9-a este casa străinătăţii. Prin retrogradare, Mercur ajunge, în mai puţin de o zi de la data dispariţiei, în semisextil (aspect de 30 de grade) cu Venus. Deci în mai puţin de 24 de ore, Ghiţă a putut să iasă din ţară, ascuns, camuflat (Mercur retrograd).

Iată cum prin două metode previzionale diferite se pot afla indicii despre situaţii şi persoane, oricât de misterioase şi bine camuflate ar fi ele.

AstroVesta®                                                      12.01.2017


UPDATE 14.04.2017!

În noaptea de 13 spre 14 aprilie, în joia din săptămâna patimilor, Sebastian Ghiță a fost arestat pe străzile din Belgrad. Sunt informații că el ar fi călătorit, în cele patru luni d ela dispariția lui, prin 10 țări: Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croația, Austria, Italia, Franța și Serbia. La momentul arestării, era împreună cu fratele lui și a prezentat documente că ar fi cetățean sloven, țară membră UE. Fizic era mult schimbat: era ras în cap și purta barbă. Se confirmă astfel foarte multe informații pe care eu vi le-am prezentat în articolul de mai sus și pe care le-am evidențiat cu galben:

 

1.Ghiță nu a stat ascuns pe teritoriul țării noastre așa cum se vehicula în presă imediat după dispariția lui, ci a plecat în străinătate.

2.Cel mai probabil el a plecat inițial spre Istanbul, Turcia fiind țara cu o componentă religioasă și pe care am nominalizat-o în cuprinsul articolului.

3.El a ieșit din țară rapid, în mai puțin de 24 de ore, așa cum am prezis.

4.În dispariția lui și în ceea ce a urmat, un rol important l-a jucat o femeie, a cărei identitate a apărut vehiculată în presă de-abia după prinderea lui Sebastian Ghiță. Se numește Oana Niță și este proprietara unui lanț de magazine de lux, corespunzând exact descrierii date de mine.

Vedeți: https://www.antena3.ro/actualitate/femeia-care-l-a-urmat-pe-sebastian-ghita-pe-traseul-istanbul-belgrad-408496.html

5.Sebastian Ghiță a fost prins sub o identitate falsă și cu un aspect schimbat, ”schimbarea de destin” pe care mi-a indicat-o arcana Roata Destinului din etalare de tarot. Mai mult, ea a fost premeditată, gândită din timp, așa cum am scris.

6.Implicarea fratelui său a avut și ea loc, iar arestarea lui Ghiță s-a produs când cei doi erau împreună. Probabil că se va afla că fratele a fost implicat și în pregătirea fugii, așa cum am văzut eu că arăta conjuncția separantă Mercur/Pluton.

7.Spuneam că datorită careului Lună/Soare care urma să se producă, Ghiță nu va scăpa de serviciile de securitate în orice paradis terestru s-ar fi duce, ceea ce s-a și întâmplat. Mai mult, acest careu a avut loc după 15 grade, ceea ce indică timpul și cum arestarea lui s-a produs după 16 săptămâni, îmi este clar că el era filat deja cu o săptămână înainte.


Iată deci un feed back care arată faptul că atât tarotul, cât și astrologia mi-au dat multe informații prețioase pe care eu le-am interpretat în mod corect.

 

Acasă :: Universul Tarotului :: Articole :: Despre mine :: Cursuri de Tarot :: Parteneri :: Contact
Prelucrarea datelor cu caracter personal :: Politica de cookie-uri

Vă invit să vizitaţi şi site-ul AstroVesta.com - Servicii autorizate de Astrologie si Tarot

©2010-2020 AstroVesta® Toate drepturile rezervate.
Toate materialele conţinute în acest site aparţin astrologului Vesta. AstroVesta® este marcă înregistrată.
Este interzisă reproducerea integrală sau parţială a textelor conţinute în www.scoaladetarot.ro fără acordul autorului.