acasa


SALVAREA UNUI CĂȚEL

Astrologia orară și tarotul pot ajuta și animalele și le-am utilizat cu succes atât pentru ale mele, cât și pentru ale celor care mi-au cerut ajutorul. Astrologia orară este un fel de tarot astrologic, nu are nimic de-a face cu o dată de naștere, ci se pune pur și simplu o întrebare și se face o astrogramă pentru momentul în care se pune întrebarea sau pentru momentul în care astrologul ia la cunoștință de ea (dacă e vorba de o întrebare pusă de altcineva).


ETALARE DE TAROT IANUARIE 2014

După ce copiii mei au crescut cu o femelă-lup care a murit de bătrânețe în 2013, am luat alta cu care am avut niște probleme la început, probleme care se puteau termina prost dacă mergeam numai pe mâna medicului veterinar. La vreo 5 luni, a început brusc să nu mai mănânce, fără alte simptome: nu avea diaree, vomitase o singură dată la început și era destul de vioaie, cu poftă de joacă. Medicația primită în primele zile de la debutul situației nu a ajutat-o în niciun fel și am apelat, după vreo două săptămâni în care a refuzat hrana și asta începuse să se vadă în aspectul și greutatea ei, la o mică etalare de tarot. Eu folosesc doar la analizarea unei situații complexe (analiza unei relații, alegerea din mai multe opțiuni, etc) etalări mari, cu multe cărți. Pentru chestiuni simple, aleg etalări mici cu maxim 4 cărți, uneori chiar și o singură carte putând să dea un răspuns de tip da/nu sau să lămurească un singur aspect al unei chestiuni. Acum vă prezint etalarea de tarot, care m-a determinat să acționez pentru salvarea ei, dar o să găsesc în agenda mea de atunci și astrograma orară care m-a asigurat că se va vindeca și va scăpa de sechelele care păreau inevitabile după înlăturarea cauzei îmbolnăvirii cățelușei mele.


imagine
etalare de tarot

 

 

Am extras cărțile (V)Marele Preot, 8 de Bâte și (IV)Împăratul. Prima carte răspundea la întrebarea dacă se va vindeca, ce șanse sunt. Marele Preot mi-a spus că vindecarea este încă favorizată, că medicul, terapeutul sau bunul Dumnezeu va lucra în acest sens. Medicul nu o ajutase însă deloc, ba îi dăduse niște anti vomitive care – așa cum s-a văzut mai târziu – mai tare a îngreunat însănătoșirea. Atunci m-am gândit că Dumnezeu mă va călăuzi. Cărțile următoare erau destinate să arate dacă e vorba de o atitudine pasivă pe care ar fi trebuit s-o adopt sau de una activă în care să mă implic și eu. A doua carte trebuia să-mi arate cauza îmbolnăvirii, iar 8 de Bâte indică obiecte străine în organism, iar eu m-am gândit la ceea ce era mai plauzibil sau la atât m-a dus pe mine atunci mintea și anume că ar putea avea paraziți intestinali. Ultima carte, (IV)Împăratul, care se mai numește și Stăpânul, m-a convins că trebuie să mă implic, odată că m-a numit efectiv și în al doilea rând era tot o carte activă, ca și 8 de Bâte. Și i-am dat comprimate pentru deparazitare care au făcut-o să vomite o bucată de etichetă de plastic a unei sticle de apă minerală, pe care am presupus că a înghițit-o când s-a jucat cu sticla găsită la coș. Medicul veterinar îi dăduse vitamine, antivomitive și alte chestii pe care nu le mai știu, dar nu-i găsesc nicio vină pentru că nimeni nu s-a gândit și nu a știut ce se întâmplase. Ba greșesc: tarotul a știut și m-a ajutat s-o salvez.


ASTROGRAMA ORARĂ 30.04.2014

Deși am înlăturat cauza îmbolnăvirii cățelușei mele așa cum v-am povestit mai sus, faptul că în stomăcelul ei a stat o bucată de plastic timp de o săptămână a cauzat probleme digestive pentru următorii doi ani de zile. În aprilie același an, am făcut o astrogramă orară cu întrebarea: ”Se va face bine cățelușa mea?” O să expun pe scurt care au fost semnificațiile planetare care mi-au dat răspunsul la întrebarea pusă, indicându-mi în același timp și o conduită care s-o ajute să devină sănătoasă.

Ascendentul în Fecioară mă reprezenta pe mine și deoarece se potrivea cu Ascendentul meu (conjuncție foarte strânsă), m-a asigurat că astrograma orară este una validă, bună de interpretat. Casa câinelui este casa a VI-a de la Ascendent, în Vărsător și guvernată de Saturn retrograd care îmi indica o vitalitate proastă, o problemă de sănătate care tinde să dureze. Ideea asta era întărită și de faptul că semnificatorul bolii câinelui era casa a XI-a (casa a VI-a de la casa a VI-a, case derivate), care era în Rac. Fiind guvernat de Lună aflată în Taur (puternică, în exaltare), îmi arăta că boala este mai în forță decât capacitatea ei de a se face bine, la acel moment.  Felul cum evoluează lucrurile într-o astrogramă orară este dat de mersul Lunii, cea mai rapidă planetă, ori Luna urma să facă o conjuncție cu cea mai malefică stea fixă și anume Algol.


imagine
Astrogramă Orară

 

 

Asta m-a întristat foarte tare în primul moment, dar apoi am văzut că după această stea fixă, Luna făcea un sextil la Venus, care fiind situată în casa a VII-a (a II-a a câinelui), însemna că vindecarea este favorizată de o alimentație sănătoasă. Venus guvernează și Balanța, semnul din casa a II-a a astrogramei și a IX-a a câinelui, casa a IX-a însemnând prietenii cățelului. Mai întâi i-am luat un motănel ca prieten și un cățel de talie mică, de care este foarte îndrăgostită și cu ajutorul cărora s-a îndemnat la joacă și la mâncare. Medicul veterinar a fost uimit de vindecarea ei completă și acum am o cățelușă frumoasă și un clovn mititel și enervant uneori, dar care o dinamizează și o face să se mențină în formă și plină de viață. Titlul astrogramei orare ar putea fi ”când Venus o bate pe Algol”, căci dragostea și grija au învins în cele din urmă boala și aparenta ei supremație.

 

Acasă :: Universul Tarotului :: Articole :: Despre mine :: Cursuri de Tarot :: Parteneri :: Contact
Prelucrarea datelor cu caracter personal :: Politica de cookie-uri

Vă invit să vizitaţi şi site-ul AstroVesta.com - Servicii autorizate de Astrologie si Tarot

©2010-2020 AstroVesta® Toate drepturile rezervate.
Toate materialele conţinute în acest site aparţin astrologului Vesta. AstroVesta® este marcă înregistrată.
Este interzisă reproducerea integrală sau parţială a textelor conţinute în www.scoaladetarot.ro fără acordul autorului.