acasa


Diagnostic corect pentru un copilaș

Foarte rar dau în cărți pentru persoane dragi, căci nu vreau să abuzez de șansa care mi se oferă de a cunoaște ”nevăzutul și neîntâmplatul”, asta pe de o parte. Pe de altă parte, riscul de a nu fi imparțială este cu atât mai mare cu cât am un atașament afectiv față de persoana respectivă. Dar câteodată nevoia de a obține ghidare este atât de imperioasă, încât apelez la o astrogramă orară (o astrogramă care corespunde unei întrebări anume, fără a folosi date de naștere) sau la tarot, care este mult mai precis și mai detaliat.


În primăvara anului trecut, nepoțelul meu de 3 ani a avut o succesiune de simptome (febră combinată cu multe afte în cavitatea bucală) pentru care primele tratamente medicale nu au funcționat. După două runde de antibiotice diferite, date de doi medici pediatri, deoarece starea lui nu se îmbunătățea, fiica mea s-a hotărât să meargă cu el la o clinică privată din București, acolo unde aveau ei asigurare medicală. Când am primit mesajul trimis de pe telefon, nu am putut rezista să nu explorez situația până ce ea și cel mic ar fi ajuns la spitalul respectiv.


După ritualul adecvat (fără el, nu fac nicio etalare oricât de urgentă ar fi situația), am pus tarotului 5 întrebări precise pentru care am făcut 5 etalări simple, cu minimum de cărți implicate (maxim 3 pentru o etalare). Deci nicio etalare laborioasă gen Crucea Celtică sau altceva de acest gen, niciun tablou Lenormand (cu o grămadă de cărți implicate, 36 la număr), niciun oracol care să dea răspunsuri subtile și interpretabile în paișpe feluri, nimic din toate acestea. Doar tarotul clasic Rider/Waite/Smith și 8(opt) cărți mi-au dat toate răspunsurile de care aveam nevoie, cu privire la cauza bolii, evoluția ei, dacă există posibilitatea repetării, deci o cronicizare a ei (cum sugerase unul din cei doi pediatri) și în cât timp se va vindeca.


Feedbackul a fost rapid, diagnosticul fiind stabilit în aceeași zi de medicii din București și evoluția prezisă a bolii a fost confirmată și ea în două zile. Dar haideți să vă arăt întrebările și cărțile ieșite, oferindu-vă interpretarea în termeni cât mai ușor de înțeles.


Întrebarea nr.1: Ce îi provoacă febra lui ... (numele nepoțelului)?

O singură carte extrasă și anume arcana majoră (I)Magul. Magul poate desemna o persoană sau un set de afecțiuni. El poate semnifica, cu privire la domeniul medical, un medic incompetent sau neglijent. Acum nu că ar fi provocat cei doi medici febra copilului, dar ținând cont de diagnosticul final, în mod cert, prin tratamentele lor, nici bine nu i-au făcut. Magul prin asocierea cu planeta Mercur a orientat cauza bolii spre limbă, laringe, faringe (mai putea fi tiroida și sistemul nervos central, dar nu se potriveau cu simptomele).


Întrebarea nr.2: Cum se poate rezolva problema de sănătate a lui ...?

Aici am extras 3 cărți și au ieșit în ordine: (X)Roata Destinului inversată, As de Monede direct și 10 de Bâte inversat. Deci după boală ca o încercare, un obstacol de viață (Roata Destinului inversată), urmează începerea unui tratament medicamentos potrivit (As de Monede direct) care va inversa cursul bolii, va ridica presiunea de pe sistemul imunitar al copilului care se luptase singur cu boala (10 de Bâte inversat).


imagine
Etalările 1, 2 și 3

 

 

Întrebarea nr.3: Se va face bine ...?

Am extras două cărți: 2 de Spade inversat și 9 de Bâte. 2 de Spade direct este o carte proastă, inversat poate fi și mai proastă sau dimpotrivă arată că perioada grea e pe sfârșite. Regulile după care se alege o variantă sau alta nu le pot explica aici, e vorba de felul cum se îmbină în etalare cu alte cărți, despre demnitățile cărților, lucruri pe care le-am predat la cursuri (sunt noțiuni tehnice și nu sunt la îndemâna oricui). Cert este că aici, 2 de Spade inversat sugera o acțiune reînnoită, o eliberare și o ușurare, dar arăta și că mai întâi îi va fi mai rău copilașului înainte de a începe să-i fie mai bine.


Întrebarea nr.4: Este aceasta o boală cronică?

Singura carte extrasă de mine a dat un răspuns clar și fără echivoc. Arcana majoră (XVII)Steaua este cartea însănătoșirii și vindecării, dar mai arată și că e vorba de un ciclu natural, firesc, al unei boli și nimic deosebit.


imagine
Etalările 4 și 5

 

 

Întrebarea nr.5: În cât timp se va însănătoși ...?

Am extras cartea (0)Nebunul care mi-a spus că însănătoșirea se va produce rapid, brusc, în mod neașteptat și derutant. Diagnosticul venit în urma analizelor și investigațiilor medicale a arătat că era vorba de o faringită de origine virală, medicii au recomandat oprirea urgentă a oricărui antibiotic și un alt tratament de suținere a sistemului imunitar. După încă o zi de la externare, a stat doar o după amiază și o noapte în spital, febra a scăzut brusc, mai fiind apoi necesare vreo 7 zile până la vindecarea aftelor din guriță.


Precizez că nu fac etalări pentru stabilirea de diagnostice medicale sau a unor tratamente (sau invalidarea lor), pentru acest lucru trebuie să consultați medicii specialiști. Pentru probleme de sănătate explorate și inexplicabile, simptome derutante, lipsa de eficiență a tratamentelor, se pot face etalări pentru explorarea unor opțiuni noi care să vă ajute să vă găsiți mult dorita vindecare (acolo unde este posibil).

 

Acasă :: Universul Tarotului :: Articole :: Despre mine :: Cursuri de Tarot :: Parteneri :: Contact
Prelucrarea datelor cu caracter personal :: Politica de cookie-uri

Vă invit să vizitaţi şi site-ul AstroVesta.com - Servicii autorizate de Astrologie si Tarot

©2010-2020 AstroVesta® Toate drepturile rezervate.
Toate materialele conţinute în acest site aparţin astrologului Vesta. AstroVesta® este marcă înregistrată.
Este interzisă reproducerea integrală sau parţială a textelor conţinute în www.scoaladetarot.ro fără acordul autorului.